Servicii
Constructii metalice La aceste lucrari folosim echipamente de sudura performante, realizand constructii sudate din oteluri speciale, oteluri carbon obisnuite sau din oteluri inoxidabile. Executam constructii metalice de orice fel: constructia de depozite, de centre comerciale, spatii de productie, magazine, spatii de birouri. Aceasta solutie este ieftina pentru ca are costuri de intretinere foarte mici. Avantajele acestor constructii metalice au determinat ca foarte multi intreprinzatori sa se orienteze spre aceasta solutie.

Balcoane metalice Balcoanele metalice sunt executate la comanda. Putem realiza orice fel de balcoane si balustrade metalice la cererea clientului. Balcoanele pot fi executate din fier forjat sau inox. Echipa noastra de profesionisti si echipamentele de inalta performanta asigura calitatea superioara a lucrarilor efectuate.

Gratare metalice Producem si comercializam o gama larga de gratare metalice: gratare metalice sudate, presate, gratare metalice perforate si gratare metalice pentru trafic de autovehicule. Gratarele metalice sudate in platforme si podete pot fi utilizate in constructiile industriale si la constructii din otel. In ceea ce priveste gratarele metalice presate pentru pardoseli este faptul ca acestea servesc la acoperirea platformelor, podetelor si puntilor precum si pentru constructii civile. Gratarele metalice perforate pot fi folosite in constructii de platforme de lucru, in instalatiile industriale si in transporturi.

Garaje metalice - Oferim mai multe modele de garaje metalice pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Executam garaje metalice simple sau duble, cu usa basculanta sau sectionata si cu acoperis plat sau pe doua ape. Garajele metalice au o structura usoara, preturi fixe, gama larga de culori, gama larga de accesorii ceea ce determina succesul lor. La garajele noastre incercam sa folosim ultimele tehnologii si nu in ultimul rand componente de inalta calitate.

Hale prefabricate metalice Prestam constructii de hale industriale metalice, spatii de depozitare, spatii de productie, showroom-uri, cladiri pentru birouri, sali de sport. Lucrarile noastre sunt inovative, constructive, satisfacand cele mai inalte standarde de calitate. Halele pot fi dotate cu o gama diversificata de sisteme de accesorii si inchideri.

Structuri metalice Structurile metalice pot fi folosite pentru: depozite, hale industriale, centre comerciale, case de locuit, garaje, mansardari, parcari, containare. Avantajele structurilor metalice usoare sunt: rapiditatea executiei, rezistenta in timp, posibilitati usoare de demontare si de transport, costul foarte mic de fundatie, pretul unei astfel de constructii este considerabil mai mic fata de alte sisteme de constructie.

Garduri si imprejmuiri pentru santier Executam garduri din fier forjat care sunt foarte decorative si rezistente in timp. Fierul forjat este un material dur, dar care poate lua prin prelucrare forme diferite, rezultand obiecte si forme diverse, gratioase dar in acelasi timp foarte stabile si durabile. Asiguram un serviciu complet al lucrarilor: consultanta, proiectare, executie, transport, montaj.

Despre noi Servicii Referinte Contact
 
constructii metalice  | 2010
powered by EMERiGOS
web design